“hur man läser kvinnors kroppsspråk ben”

Tack, Lara. Jag tror liksom du att det kommer att ta generationer att förändra på samhälle och språk. När kvinnor har samma villkor som män kommer våra språkliga uttryck och begrepp också att förändras. Kanske är vårt sätt att benämna saker ett bevis på hur det är ställt med jämlikheten i omgivning? Vad tror du? Hen är ju kanske en början…

Nu kan du golfa och rida när det blir en del av friskvårdsbidraget by John Knutsson Så beräknas skatt på utdelning 3:12 reglerna – uppdaterad med nyheter för 2018 by Antti J. Niemi Se över din 3:12 strategi för 2018 redan nu by Carl-Magnus Falk

Stämmer kroppssignalerna med orden? Forskning har visat att icke-verbala signaler gör omkring fem gånger så stort intryck som verbala, och att särskilt kvinnan förlitar sig på det icke-verbala budskapet och ignorerar det verbala när de två inte stämmer överens.

Kräkningar, är viktökning, slem-liknande flytningar och buksvullnad andra symtom på falska graviditet. Men om din mops uppvisar dessa symtom, eller agerar deprimerad eller slö, ta henne till veterinären för en officiell diagnos. Kombination med depression och slöhet, kan symtom på sjukdom tyda på ett medicinskt tillstånd, till exempel en livmoder infektion, än falska graviditet. Underlåtenhet att korrekt diagnostisera ett falskt havandeskap eller andra medicinska tillstånd kan resultera i att din sällskapsdjur.

O m den talande från att ha blickat bort övergår till att fixera den lyssnande så gäller motsatsen. Han förväntar sig med andra ord att ordet skall gå över till denne, emedan hans egen fras snart är förd till avslut.

Direkt ögonkontakt med öppen blick känns normalt sett positiv, men om den varar länge blir den något annat. Lång ögonkontakt mellan obekanta på krogen tyder på intresse, och kan uppfattas som spännande men ofarligt. Om din chef stirrar på dig längre än fem sekunder väcker det däremot obehag. Den som blir uttittad av en jämbördig eller underordnad kan reagera med aggressivitet.

Människor använder sig av sina sinnen för att kunna fånga upp och tolka olika kroppsspråk. Vi använder oss bland annat utav synen för att kunna lägga märke till ansiktsuttryck, blickar och vilken klädsel andra människor har. Hörseln använder vi då vi behöver uppfatta olika tonlägen som bland annat dialekter och tempon. Med tempon menar man till exempel hur fort en människa antingen går, talar eller gör olika saker.

Clara Bow spelar ett biträde i ett varuhus, vars ägare förälskar sig i henne tills han (felaktigt) tror att hon har ett litet barn. Hollywood älskade att äta kakan och ha den kvar. Hur många har inte syndat på olika sätt, bara för att det senare ska visa sig att det var en dröm eller ett missförstånd. När Bow inser varför chefen tappat intresset har hon inte bråttom att förklara hur det ligger till, utan tycker att han borde komma tillbaka till henne trots att han tror att hon är en fallen kvinna. Har man “det”, så har man det i alla situationer. (Om Clara Bow har jag skrivit tidigare.)

Det finns många olika dialekter i Sverige. När man hör en dialekt kan många förstå var du kommer ifrån. Sättet du pratar på är en del av din identitet. Det är många som säger att om man pratar en viss dialekt ( te.x skånska) så är man ”mindre intelligent”. Så därför om man är någonstans där man vill verka hyfsad och intelligent så gömmer många sin dialekt. Om man nu har en sådan dialekt som skånska. Ens dialekt säger också mycket enligt mig om vem man är. Det skulle inte vara samma sak i språket utan dialekter. Det skulle vara tomt på något sätt, allting skulle bli så tråkigt när man pratade med någon ny. Det blir dialekter eftersom te.x de som bor längst norr i Sverige träffar inte dom som bor längst söder i Sverige och då utvecklas språket på olika sätt beroende på där man bor.

Om en flicka utvecklar nervös vanor som hon inte har generellt när i närvaro av en kille, kan då detta vara ett tecken på attraktion. Några exempel på nervös vanor är rycka på hennes kläder och ständigt skjuta hennes hår bakom hennes öra. Överdriven omkoppling av läppglans är en annan gemensam signal.

• Hon slår håret från ena sidan till den andra. Genom att göra detta uppnås tre saker. För det första uppmärksammar hon sitt långa, feminina hår (en positiv sexuell egenskap i den manliga evolutionära hjärnan). För det andra exponerar hon nacken (se föregående punkt). För det tredje är det en märkbar, uppmärksamhet-gripande rörelse. Förflyttningen gör att du vill titta på personen som har gjort det. Precis som när du går ner på gatan och du ser en rörelse ut ur ögat. Du tittar naturligtvis i sin riktning för att se vad det är och vad det kan betyda för dig, din säkerhet och din allmänna situation.

Psykologin bakom vårt beteende vid möten med nya människor förklaras. Genomgång av de sju grundprinciper som författarna menar formar det första intrycket och beskrivning av hur man reviderar den självbild man presenterar. Checklistor för att ta reda på vilka…

Så som Jasmin nämnde där uppe, har jag tillika reagerat på ordet “dam” istället för “man” och även ordet “kvinniskor” istället för “människor”. Jag tyckte det lät både inkorrekt och konstigt eftersom vi är inte vana vid det.

– Jeg kaller det autoerotiske berøringer. Vi mennesker tar på oss selv når vi ser noen vi liker, du berører deg selv slik du skulle ønske at den andre personen tok på deg. Tar daten din seg på munnen eller drikker av glasset oftere enn normalt, har han eller hun lyst til å kysse deg, avslører flørtecoachen.

Termen gest refererar till något dynamiskt medan termen tecken antyder något statiskt. Du vill hålla dig tänka redo att plocka upp på förändringar i en flicka kroppsspråk, så att du alltid leta efter rörelser.

Det är rimligt att tro att de kvinnliga karaktärerna i 20-talets filmer fungerade som inspiration och sociala rollmodeller för många i publiken, men kanske lika ofta som avskräckande exempel. 20-talet var antagligen det mest feministiska decenniet. Under inget annat decennium i den amerikanska filmens historia har kvinnor utgjort en så dominerande del av publiken, hälften av alla manusförfattare var kvinnor och upp till 80% av de handlingsdrivande karaktärerna i filmerna var kvinnor. I dag är det förhållande ungefär det omvända.

Det råder ingen tvekan om att man har mycket på att vinna om man lär sig flörta med kroppsspråket. Försök till exempel att föreställa dig hur en grottmänniska – innan språket uppfanns – går fram till en partner han eller hon finner intressant och flirtar upp denne utan ord. SMS-flirtande i all ära, men utan den icke-verbala sexuella kommunikationen hade vi inte kommit långt som art…

• Märka hur mycket putsar han när han är med dig. Han kan rufsa eller släta håret, beroende på vilka signaler han plockar upp från dig oavsett om du föredrar en polerad eller en befriat från splintved upp hane. Enligt lära kroppsspråk, kan han fixa sina kläder, eller placera händerna på höfterna att uppmärksamma sitt underliv. Detta är svar på omedvetna meddelanden han får från dig om vilken typ av manliga du föredrar.

Något som är gemensamt för hur vi män och kvinnor visar på attraktion är via vårt kroppsspråk är de öppna gesterna. När en kvinna visar upp något som är typiskt kvinnligt eller när en man visar upp något som är typiskt manligt gör vi det för att visa oss från vår bästa sida. Både män och kvinnor kan ses som påfåglar som spänner upp sina vackra fjädrar lite extra mycket och tydligt när det finns någon i närheten som vi vill imponera på. Detta kan ske både medvetet och omedvetet. En till sak som är gemensamt för både män och kvinnors kroppsspråk när det kommer till attraktion och charm är att vi imiterar varandras gester och rörelser när vi umgås med någon som vi tycker om. Något att tänka på kanske! Nu till de lite mer specifika signalerna som just män och killar skickar när de känner sig attraherade.

Med ansiktet förmedlar vi oerhört många känslor och det skulle krävas minst 4 artiklar för att nämna en respekterad mängd av dem. I denna punkt är jag inte ute efter känslouttrycken i sig, utan snarare hur tillgängligt hon gör ansiktet för dina ögon. Håller hon upp händerna för munnen eller på annat sätt döljer ditt ansikte kan det vara ett tecken på tristess eller avsaknad av attraktion. Om hon där emot lägger hakan i sina handflator och sätter armbågarna på bordet presenterar hon sitt fulla ansikte för dig och det är ett tecken på att hon är intresserad av dig eller det du säger.

Överväga hur mycket uppmärksamhet en man betalar till dig. Fråga dig själv om han tar vad du säger på allvar och verkar få djupt involverade. Om en man visar ett stort intresse för dig och börjar ställa detaljerade frågor om ditt liv och dina fritidsintressen istället för att bara prata om sig själv hela dagen, indikerar han sannolikt du att sin attraktion är mer än bara en förströdd fancy.

Vi använder våran blick till många olika saker. När vi bland annat tycker att något är hemskt eller obehagligt så sätter vi oftast händerna för ansiktet för att inte kunna se vad som händer. Och när vi behöver tänka så blundar man oftast en stund. Om man skulle träffa på en människa som har en flackande blick tyder det oftast på att personen i fråga egentligen vill vara någon annanstans.

Jag anser att orden man/herre/män kommer inte förändras mycket i framtiden eftersom man vill ha kvar det förflutna som man har kommit på och att man vill bevara det gamla ordspråket. Dessa orden är ord som är standard ord och vårt språk så vi kommer ha kvar de så som alla andra ord men det kommer komma ny ersättnings ord, precis som det alltid händer. Förr så använde man ordet herre nu ändvänder man mer man/män så det kan komma nya ord men man vill inte heller ta bort det gamla som har funnits länge så dessa ord kommer inte förändras.

jag har under senaste tiden funderat ifall en tjej är intresserad av mig. Hon brukar alltid lägga sig i så fort jag ger beröm till hennes vän. Det kan också vara t.ex att jag addar hennes tjejkompis (som även är min vän) på Facebook så adlade hon mig direkt efter det. Efter att ha jobbat tillsammans så skrev jag på Facebook till hennes vän att hon var duktig idag. 20 min senare får jag meddelanden av tjejen jag tror är intresserad av mig där hon skriver hur tacksam hon är för att jag stöttar henne.

• Ta bort distraktioner. Om mannen har inget intresse, titta efter tecken på fidgeting. Mannen får titta bort ofta eller shuffle fötterna från sida till sida. Han kommer inte vara leende och han kan få sina armar eller ben korsade. Bara förstå att vissa män är distraherad lätt, så om han börjar titta på TV eller en förbipasserande, detta inte betyder att det finns något intresse. Ta bort honom från distraktion och se hur han reagerar på den punkten.

Mitt manliga och kvinnliga språk är olika i olika situationer. När jag är med mina tjejkompisar har jag kanske ett lite mer vågat språk och jag känner mig lite mindre rädd för att tala. Så då skulle man kunna säga att jag låter lite mer manlig i den bemärkelsen att jag tar mer plats och använder mer slang. När jag istället talar med t.ex. folk jag känner lite halvbra, alltså typ bekanta så känner jag mig lätt obekväm och kanske inte pratar så mycket som jag borde. Detta är verkligen en extremt jobbig grej för mig, och det är ju ett stort problem om man ska skaffa nya vänner.

Visst har man stött på någon vilt diskuterande man eller kvinna som flaxar med armarna som om de var på väg att flyga iväg, eller andra som står och pratar och grimaserar likt de var på väg att äta något riktigt vidrigt. Kroppsspråk är ett sätt vilket människor (och även en hel del djur) förmedlar information genom medvetna eller omedvetna kroppsrörelser eller ansiktsuttryck. Kroppsspråk kallas officiellt för ”studiet av kroppsspråket” (kinesics). Här är tio fakta om kroppsspråk som du antagligen inte kände till sedan tidigare. 

En trutande mun kan komma till synes när man känner ömhet i icke-sexuella situationer, till exempel gentemot familjemedlemmar. Munnen kan även truta när man funderar inför ett beslut. Kanske lägger man huvudet på sned samtidigt.