“hur man tolkar kvinnliga kroppsspråk tecken av intresse”

Disse meldingene kan være alt fra nysgjerrighet til bedømmelse, til sjenert interesse. Hvis du ser dypt inn i øynene til en person, kan dette fortelle at du synes han/hun er den mest fascinerende personen i rommet. Hvis du fortsetter å se på denne personen, så gir du sterke signaler om at du ikke ser noen andre i rommet enn akkurat han/hun!

Här är det viktigt att göra en destinktion. Det förekommer att män hävdar de blivit rumpnypta på krogen. Om det ens är sant eller bara en tröttsam manlig “ja men oss då”. Om det sker är det självklart inte ok att han utdelar en lavett. Det skulle ju vara mäns (alla) våld mot kvinnor. Ett förtryck. Lite rumpnyp är inte orsak att en man brukar våld. Han ska vara tacksam och se det som en komplimang att en kvinna finner honom attraktiv.

Flared näsborrar. När kvinnor är intresserade eller upphetsad, deras näsborrar flare. Det är en ofrivillig reaktion på spänning, så, liksom vidgade pupiller, kan du vara ganska säker på att hon verkligen är intresserad om hennes näsborrar blossade.

• Hon slår håret från ena sidan till den andra. Genom att göra detta uppnås tre saker. För det första uppmärksammar hon sitt långa, feminina hår (en positiv sexuell egenskap i den manliga evolutionära hjärnan). För det andra exponerar hon nacken (se föregående punkt). För det tredje är det en märkbar, uppmärksamhet-gripande rörelse. Förflyttningen gör att du vill titta på personen som har gjort det. Precis som när du går ner på gatan och du ser en rörelse ut ur ögat. Du tittar naturligtvis i sin riktning för att se vad det är och vad det kan betyda för dig, din säkerhet och din allmänna situation.

Stadig ögonkontakt. Genom att se varandra i ögonen när ni pratar visar ni att ni är intresserade av vad den andre har att säga. Främlingar låter blicken stanna vid ögonen, men så fort ni börjar känna er mer bekväma i varandras sällskap kommer ni förmodligen att låta blicken vandra vidare över håret och ner mot axlarna. Är hon intresserad vidgas hennes pupiller, och samma sak gäller män. När vi är intresserade av någon har vi också en tendens att blinka oftare (dessa blinkningar ”smittar” också gärna den andra parten).

Genom att trycka på “Skicka” godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.

Missbruk i någon form är ett allvarligt tecken på bristande respekt för kvinnor och kan vara livshotande. Skrikande offentligt, shoves, örfilar, slag eller sparkar, dessa fysiska tecken på missbruk. Konstant namn ringer och hot är psykiska övergrepp. Svartsjuka, nedvärdering och hotelser är emotionella former av missbruk. Alla är skadliga för kvinnors hälsa och självkänsla.

Det offentliga rummet var tidigare betydligt mer begränsat än i dag, särskilt för kvinnor. I en tid när det var sällsynt med ensamma ärbara kvinnor på gatan och än mindre på lokal dök biografen upp som en ny väg ut. I Red velvet seat: Women’s writings on the first fifty years of cinema berättar Antonia Lant i sin introduktion om hur biografen för mängder av kvinnor blev det första mötet med offentligheten.

Internet fusk är den nyaste formen av respektlöst beteende. När en man chattar med flera kvinnor på olika webbplatser, ger personlig information på nätet till andra kvinnor, är dessa alla former av bristande respekt för kvinnor. Fusk i någon form är inte bara respektlöst, det bryter kvinnors hjärtan.

Jag tycker att hela ämnet har varit intressant men det som var i högsta grad intressent var säkerligen maktspråk och anledningen till att jag tyckte det var eftersom jag kunde se många likheter mellan mig och ämnet. Detta ämnet kändes väldigt personligt vilket ibland känns lättare för en och vara med i diskussionerna. Man la även märke till saker och ting som man tidigare inte gjort vilket är en stor fördel.

Primater knyter näven när de ska slåss. I civiliserade sammanhang är det förstås ovanligt att människor medvetet visar en knuten näve, men om man är arg eller irriterad kan man göra det omedvetet. Ibland läggs den andra handen över den knutna, som för att hindra den att slå till.

En annan aspekt är åldern. Puberteten spelar stor roll, speciellt beroende på när den inträffar hos det manliga könet (eftersom att skillnaderna i rösten hos kvinnor inte är lika stor). Om målbrottet skulle haft samma inverkan på både kvinnor och män tror vi att samhörigheten och avstånden inte skulle vara lika tydliga mellan de två könen.

Iaktta position och rörelser av en persons händer för en snabb allmän läsa av deras känslomässiga och mentala tillstånd. Folk plocka upp och ner saker oftare när de känner att deras situation är bekväm eller intim. De rör också deras hår och kropp oftare i bekväma situationer. Om en persons händer är stel och orörlig, är chanserna de uppfattar situationen som formellt, nya som hotfull.

Det är dock viktig att notera att för att verkligen bemästra hur man träffar tjejer så räcker det inte med att bara plugga in den här listan, det handlar om att utveckla en känsla för när en tjej är intresserad av dig istället för att bara pricka av punkter från den här listan. Men att först lära dig dessa tecken på attraktion och intresse är ett bra sätt att börja utveckla den här känslan. Är du trött på att bara vänta på att den ”rätta” tjejen ska uppenbara sig för dig och vill ta kontroll över ditt kärleksliv? Många män i den situationen väljer att ta tillbaka kontrollen genom att ta en av våra workshops för att lära sig tolka tjejers kroppsspråk och bygga attraktion i vardagen. Under workshoppen kommer du tillsammans med din dejtingcoach att gå igenom och få träna på principerna för hur du lyckas bättre med tjejer. Du kommer lära dig hur du kan identifiera olika tecken på att hon är intresserad samt hur du blir mer bekväm med att gå fram till vilken tjej som helst och öppnar upp för ett samtal. Läs mer om hur du kan ta nästa steg i din utveckling här. 

Ordet hen är bra att använda ifall man inte riktigt vill påpeka ifall det är en han eller hon man talar om eller överhuvudtaget inte menar något med kön just i det sammanhanget. Vi kommer inte använda oss utav det nu i dagens samhälle men kanske i framtiden när det har kommit in och blivit ”inne” så kommer den nya generationen använda sig utav det ordet men det kan ta lite tid , kanske några år innan det blir en vana och många börjar använda sig utav det.

Hej! Har börjat träffa mitt ex igen o vi har lika roligt som då vi var ihop. Har träffats varje dag nu i en hel månad ungefär o vi textar dagligen. Problemet e det att hon vågar inte bli tsm ännu, men har inte fått reda på varför. Är med henne flera timmar o ibland ända ut till natten o alltid när jag far hem får jag så underbart långa kramar! Skulle vara glad att få svar på detta 🙂 tack

Börja med att tala långsamt och tydligt för att ge ett mer avslappnat och självsäkert intryck. Många har en tendens att prata snabbt eller sluddra lite när de är osäkra eller känner sig undergivna. Hur du använder rösten är en viktig del av ditt verbala kroppsspråk.

Om en tjej försöker göra killen hon är intresserad avundsjuk, det är en annan stor uppgift om lust och attraktion. Visar intresse för en annan kille att en tjej har absolut noll romantiska intresse–ofta på ett överdrivet sätt–är en av de vanligaste symtomen på attraktion.

Hej.Det kan ju vara så att hon vill hålla mig på gott humör om hon kanske är intresserad av den andre killen eller viceversa.Vickade på rumpan mot mig igen idag när ingen annan var närvarande.Vilket hon aldrig gör mot den andre.

Suzanne Kordon är journalist och har bland annat arbetat på GT/Expressen, Göteborgs-Posten, Aftonbladet, SVT och TV4. Hon driver sajten Crimenews.se. Hon har även studerat psykologi, rättspsykologi och kriminologi vid Göteborgs universitet.

Ska man vara petig så passar inte A cottage on Dartmoor in i temat City girls, vilket torde framgå av den engelska titeln. Den här samproduktionen mellan England och Sverige med Uno Henning i en av rollerna och Axel Lindblom som fotograf, är en av de allra sista svenska stumfilmerna med premiär i januari 1930 under titel Fången 53.