“kvinnliga kroppsspråk fötter”

Det jag reagerade mest på från texten var hur den beskrev hur dagens samhälle är, fast tvärtom. Kvinnan var mer dominant och visade att det var hon som hade makten. som Sascha nämnde tidigare så var mannen lite mer tillbakadragen och vågade inte säga ifrån så mycket. Det jag reagerade också på var hur dem hade ändrat på ord som sjöman till sjökvinna , dessutom så använde man inte ordet ”man” i texten utan använde ”dam”. Detta låter väldigt annorlunda för man är så van vid ordet ”man”.

1991 hänvisas Dr Lenfant till att det finns ett antal viktiga skillnader i hjärtsjukdom mellan kvinnor och män. I 1993 sade kardiologer att kvinnors hjärtan är annorlunda än mäns hjärtan. I 2000 insåg läkare att familjens historia spelar en del i hjärtsjukdom hos kvinnor, och läkarna insåg 2004 att kvinnor och män delar liknande riskfaktorer för hjärtsjukdom. Även i dag är kvinnor mindre benägna än män att få behandling för hjärtsjukdom.

Om en vecka så ska bara hon och jag gå på en konsert och jag undrar vad det bästa sättet är att visa för henne att jag gillar henne utan att klanta till det. Jag vill absolut inte hamna i friend zone 🙂

Det enda jag kan störa mig på ibland är personer som speglar för mycket, eller så är det bara jag som är väldigt självmedveten om mitt och andras kroppsspråk och behöver slappna av lite 😛 Det jag vill säga är att jag tycker det kan bli svårt att bryta en spegling när jag blivit medveten om att den andra personen sitter med benet precis som mig och jag inte längre tycker det är bekvämt. Då känns det väldigt olustigt att flytta på mitt ben trots att jag vill det.

Människor som är osäkra kan korsa armarna framför kroppen som ett sätt att skydda sig själva. Det är nästan som om de försöker försvara sig från ett slag. Detta organ tecken kan ibland användas när en person är stängt till argument. Det är viktigt att läsa persons andra kroppsspråk ledtrådar att veta vad han menar i sammanhanget.

• Hon korsar och korsar sedan benen åt andra håll. Detta fördubblar effektiviteten hos korsade kvinnliga ben, på grund av den mycket märkbara rörelsen som är inblandad i åtgärden att återkorsa dem. Tänk Sharon Stone i Basic Instinct.

Du måste veta hur man läser en kvinnas kroppsspråk. Du måste veta vad hon säger när hon inte säga något alls. Du måste ha ninja som färdigheter när du läser en kvinna, men lyckligtvis, någon man kan få denna färdighet.

• Prata med hennes vänner. Även om hon kan vara bra på att hålla sina känslor ett hemligt för utomstående, kanske hon har berättat för sina vänner gott om vem hon är intresserad. Se om hennes vänner agera lite annorlunda omkring dig än med vissa människor–detta är särskilt relevant om hennes vänner är de första att få henne upp i samtal, så tyder detta på att de vet något.

Det är rimligt att tro att de kvinnliga karaktärerna i 20-talets filmer fungerade som inspiration och sociala rollmodeller för många i publiken, men kanske lika ofta som avskräckande exempel. 20-talet var antagligen det mest feministiska decenniet. Under inget annat decennium i den amerikanska filmens historia har kvinnor utgjort en så dominerande del av publiken, hälften av alla manusförfattare var kvinnor och upp till 80% av de handlingsdrivande karaktärerna i filmerna var kvinnor. I dag är det förhållande ungefär det omvända.

Formellt så har jag akademisk utbildning inom humaniora med spännande ämnen som exempelvis arkeologi, etnologi och religionshistoria. Har fortsatt att utbilda mig inom data och ekonomi, dessa kunskaper har jag praktiserat i olika yrken. Slutligen så har jag utbildat mig som stress- och friskvårdsterapeut med inriktning inom KBT.

– Deres hovedrolle har vært å ta vare på familie, venner og lokale miljø. De realiserte seg hovedsakelig gjennom andre og utviklet dermed evnen til å lese og dekode andres behov og følelser. De ble spesialister til å oppfatte detaljer i sosiale situasjoner, samt små variasjoner og forandringer i atferd hos andre mennesker.

O m två främmande människor genom yttre omständigheter såsom i en buss eller en hiss, tvingas in i varandras intimsfärer så hör det till kutymen att man tittar i golvet eller åt annat håll. Två människor som sitter eller står bredvid varandra, sas parallellt, eller står i led, känner sig mindre besvärade på ett givet intimavstånd gentemot om de står öga mot öga eller öga mot öra. Om man tvingas till kroppskontakt så är det kutym att spänna musklerna i det berörande området. En del män kan utnyttja andras rädsla för kroppskontakt till att uttrycka dominans eller ledighet exempelvis genom att sitta med knäna brett utåt sidorna på en buss trots att någon sitter bredvid.

Jag anser att det svenska språket är väldigt brett och liksom språk har stor historia, där i bland ordet man. Jag anser inte att ordet man eller andra könsrelaterade ord bör “raderas” från våra ordböcker då de här orden visar språkets historia och inte behöver vara så könsrelaterade som man egentligen gör de, varför göra en så stor sak av några ord? Tänk istället på att sådana könsrelaterade ord inte utvecklas inför framtiden. Dock tror jag att orden eventuellt kommer “raderas” från våra ordförråd, precis som andra ord, då folk istället kommer användas sig av mer könsneutrala ord som t.ex. hen. Precis som jag också nämnde bör vi istället fokusera på att utveckla könsneutrala ord.

Mordet på Selena blev en stor nyhet. I USA avbröt större TV-kanaler sina reguljära sändningar för att meddela nyheten. Tom Brokaw beskrev Selena som “The Mexican Madonna”.[25] Mordet dokumenterades på första sidan av The New York Times två dagar i rad efter hennes död.[26] Flera vakor och minneshögtider hölls och radiostationer i Texas spelade hennes musik nonstop.[27] Begravningen ådrog sig över 60.000 sörjande, många från andra länder.[27] Flera kändisar ringde till familjen Quintanilla för att uttrycka sina kondoleanser, däribland Gloria Estefan, Celia Cruz, Julio Iglesias och Madonna.[28] People Magazine släppte ett nummer tillägnad Selena och hennes karriär; Selena 1971–1995, Her Life in Pictures.[27] Utgåvan såldes i närmare 450.000 exemplar. Två veckor senare släpptes ett annat nummer,också tillägnat sångerskan vilket sålde 600.000 exemplar.[29] Några dagar senare förlöjligade Howard Stern Selenas mord och begravning, skämtade om hennes fans och kritiserade hennes musik. Stern sa: “Den här musiken ger mig absolut inget. Alvin och gänget har mera soul… Spanjorer har den sämsta musiksmaken. De saknar djup.” Sterns kommentarer orsakade ett uppror och gjorde latinamerikaner i USA rasande.[30] En arrestorder med motiveringen brott mot den allmänna ordningen skickades ut mot radioprofilen. Detta ledde till att Stern uttalade sig på spanska under sändningstid. Han menade att uttalandet inte var menat att “orsaka mer lidande för hennes familj, vänner och människorna som älskade henne.”[31][32] Två veckor efter mordet (12 april 1995) utnämnde Texas guvernör George W. Bush hennes födelsedag till “Selena Day” i Texas.[7] Selena gavs en stjärna på “Latin Music Hall of Fame” samma år.[29]

Inte en spänn högre skatt innan slöseriet stoppas by Christian Ekström Vinster i välfärden – här synas lögnerna by Henrik Jönsson “Utflyttningsskatt bygger en ekonomisk Berlinmur runt Sverige” by Christian Ekström

• Vet lite om mannen vars kropp språk du är intresserad av behandlingen. Gör din forskning. Innan du går tänkande som du kan räkna ut allt om en man genom en allmän bok, kanske du vill ta reda på om den specifika man först. Boken kan berätta att en man inte är intresserad av dig om han fidgeting runt när du talar till dig. Du kan dock hitta att mannen du är intresserad råkar vara otroligt nervös runt kvinnor, och att han svårt att vara stilla mer när han är intresserad av en kvinna.

Vi människor är nyfikna av oss. Vi gillar att iaktta andra och reflektera över hur vi kommunicerar genom våra kroppar. Varje dag så läser vi av och blir avlästa av andra, troligtvis hundratals gånger.