“läsa kvinnors kroppsspråk av attraktion”

Hej and wälkommen to Sweddit! The hub for Swedes on reddit and our community here! Visiting redditors from elsewhere are also welcome! This subreddit is moderated after the reddiquette and these community guidelines. Help the moderators improve /r/Sweden by suggesting improvements and report activity in breach of these guidelines.

Framåtlutad eller inför kroppen mot någon är också ett tecken på attraktion. Men visar lutar bort från en annan obehag eller motvilja. Även om axlarna pekar i din riktning, är det ett tecken på intresse.

D å kroppsspråk avhandlas intresserar man sig gärna för korslagda ben och hållet varåt det överliggande benet pekar. Om du sitter jämte någon som har lagt sitt bortre ben över det närmsta benet och sas pekar åt ditt håll med sin hängande fot, så kan vederbörande med högre sannolikhet än eljest vara gynnsamt inställd visavi dig. Samma person på samma sida om dig, men sittande i en spegelvänd ställning distanserar sig eventuellt.

“En handelsresandes död” av Arthur Miller har en kvinna leder med en intensiv monolog i slutet av pjäsen. Linda Loman levererar en monolog på graven av sin make, Willy. Hon talar till Willy som om han var fortfarande vid liv, berättar för honom att hon inte kan gråta över sin förlust. Linda, men börjar så småningom gråta ymnigt i slutet av denna korta, 11-line pjäs.

Leka med föremål. När en kvinna smeker stammen av ett vinglas eller kör fingrarna längs kanten på hennes vatten kopp, hon försöker få din uppmärksamhet. Om rörelserna är långsamma och kontrollerade, är hon förmodligen intresserad. Om däremot, hon knacka på glaset och normalisera sina läppar, hon förmodligen inte kan vänta med att få ut av det.

Egentligen borde det heta Passion and fate eftersom det i regel kommer i den ordningen i filmerna. Nästan alla av Greta Garbos stumfilmer följer det här mönstret: en ohämmad passion följt av ånger, samvetskval och annat som ödet och manusförfattaren tycker är lämpligt som straff. Flesh and the devil, den visade filmen, är bara en ur högen. Hon längtade förgäves efter att få spela något annat.

Att märka positivt kroppsspråk är en bra sak. Men märker en flicka kroppsspråk ÄNDRING från att vara stängd, neutral eller bara lite positiv, att öppna och mycket positivt är en helt annan sak och STOR.

Precis som det finns fördomar om vad om är manligt och kvinnligt så finns det fördomar till hur en riktig man eller kvinna skall tala. En man skall vara händig, stark och han skall prata med en grov basröst. På precis samma vis så skall en kvinna ha en fin figur, kunna laga mat och skall tala med en försiktig ljus röst. Tänk bara på alla amerikanska filmer där muskelmannen räddar kvinnan i nöd och dessutom räddar hela jorden. Filmen Battle Ship som just nu går på bio är ett praktexempel på detta. Där den amerikanska marinsoldaten som först var en bråkstake, blir hyllad som en hjälte efter att ha fördrivit utomjordingarna som invaderat Jorden helt på egen hand, och som självklart får den snygga tjejen i korta shorts.

Du har säker sett något sjukhusprogram på TV där läkarna lyser med en liten ficklampa i sina patienters ögon, förhoppningsvis har du inte varit med om det själv någon gång. Anledningen till att läkarna eller akutvårdarna gör detta är för att kontrollera huruvida hjärnan fungerar som den ska. De kallar kontrollen för PERRL på engelska, vilket betyder the Pupils should be Equal, Round and Reactive to Light. Om jag skadar min vänstra hjärnhalva genom ett fall eller liknande kommer inte läkarna att se PERRL. Det finns säkert andra subtila tecken på att mitt huvud är skadat, som att det forsar blod ur huvudet kanske?

P å liknande sätt kan en del kortväxta individer välja ett litet samtalsavstånd för att tränga sig på en längre samtalspartner vilken inte vill genera dem med sin relativa längd. De uttrycker därmed ävenledes en slags oräddhet eller rentav dominans.

Någon som är osäker ofta kommer att stamma och stamma. Hon att också ställa en massa försäkran att vara säker på att hon är glädjande den person hon talar till. En osäker person vill inte förolämpa och försöker mycket svårt att välja sina ord noga. Detta orsakar henne att resa över hennes ord och ängsligt fråga själv.

Ansiktsuttryck är en stark indikator på känslomässiga tillstånd. När människor flytta sina ögon från sida till sida eller leta upp stället på talaren, innebär det oftast de är nervösa eller obekväma. Ler oftast visar vänlighet, men överdrivet leende indikerar underordning. Den som ler alltför mycket försöker visas tilltalande för dem som han anser sina sociala överordnade. Om någon underhåller ögonkontakt mer än två eller tre sekunder, är chanserna goda att personen försöker förmedla en subtil icke-verbala budskap. Exempelvis är ögonkontakt som varar fyra eller fem sekunder ofta en form av flirt.

Hur vet man om en tjej gillar en? Tyder kroppsspråk på sexuellt intresse (attraktion)? Och hur visar du att du är intresserad på bästa sätt. Alla dessa frågor och mer besvarar jag här. Man kan alltså genom kroppsspråk kommunicera en mängd olika saker om sig själv. Lär dig kommunicera det bästa om dig själv redan idag.

Även om studien inte är direkt applicerar på det verkliga livet så kan den ge en liten fingervisning om hur attityder kan förändras, menar forskarna. De studenter som fick instruktioner om att fokusera på emotionella signaler var mindre benägna att döma på utseende och klädstil. Forskarna menar att det kan finnas hopp om att misstolkningarna på så vis kan läras bort, även om det krävs mer forskning på området.

… Different theoretical approaches have been applied when studying the picture stones and their motifs. Perspectives that can bee divided into functionalistic, topographical, and symbolic/mythological positions (Andreeff 2002, Andrén 1993, Göransson 1999, Lindquist 1941, 1942, Myrberg 2005, Måhl 1990, Nylén & Lamm 1988, Staecker 2004, Varenius 1992). Scholars with functionalistic approach have above all dealt with one of the most frequently displayed motif on the picture stones, the ship. …

Vissa gester är särskilt förknippade med flirtiga beteende hos kvinnor vare sig gift eller enda. Studier har visat att kvinnliga hår-vända och huvud-gungade är bland gester (utanför röra) som betraktas ofta som sexuellt flirtig. Passage och fulltecknat ben och övergripande av ryggen betraktas också tunga flirta, eftersom den tidigare fäster uppmärksamhet på benen medan de sistnämnda platserna fokuserar på brösten.

Om hun i tillegg poserer for deg (rumpa ut i lufta og puppene opp himmelen – ja, du vet!) står med bena pekende mot deg (bena våre avslører oss i det de peker mot målet vårt selv når vi ikke gir blikk-kontakt eller har resten av kroppen vendt mot den det gjelder), kaster på håret, har hodet på skakke, berører seg selv (drar din oppmerksomhet mot en kroppsdel hun vil du skal beundre, for eksempel ved å fikle med et smykke på brystet), ser på munnen din (lurer på hvordan det er å kysse deg), fukter og berører sin egen munn (vil at du skal få lyst til å kysse henne), gjør tungen sin synlig i det hun for eksempel leker med sugerøret til drinken, en penn eller lignende (simulerer oralsex, forsøker å tenne deg), ler mye (viser at hun trives i ditt selskap) hun slipper deg tett på (len deg frem mot henne og legg merke til om hun møter deg eller viker tilbake) ? Ja, da er det grønt lys for å trappe flørten opp et hakk ekstra – lykke til! 

Fordelen med å lære seg litt om kroppsspråk er at det gir deg tilgang på masse informasjon om mennesker du møter, hvilket også gjør det til et dødelig sjekkevåpen. Det er simpelthen uvurderlig når du skal finne ut om kandidaten er interessert i deg eller ei.

Längst bort från Holloywoods försonande filmslut ligger Jevgeni Bauers två ryska filmer, Ditja blosjovo goroda (Barn av den stora staden) och Sumerki zenskoi dusi (En kvinnas skymningssjäl). Den svenska censuren chockades så av den kvinnliga karaktärens beteende i den senare filmen att den totalförbjöds. I Ditja blosjovo goroda uppvaktas en vacker arbetarkvinna (igen) av en rik man. Deras äktenskap blir långtråkigt och hon förför hans betjänt och använder senare hans vänner för att få ett lyxliv som kurtisan. När makens pengar tar slut på grund av hennes levende, lämnar hon honom. I slutscenen söker han upp henne, men avvisas, utan pengar har hon inga användning för honom. Filmen tar inte parti, fördömer inte, berättar bara hur det kan gå. Dessutom älskade ryssarna olyckliga slut. Utländska filmer hade ofta ett särskilt inspelat slut där alla dog.

Automatiskt speglar vi kroppsspråket hos dem vi tycker om. Det är ett sätt att visa samförstånd och acceptens. Sitter du mitt över bordet med någon du gillar och den personen lutar sig framåt, lägger armarna på bordet och lägger hela tyngden framåt – kommer du inom kort att också luta dig framåt. Känns det obekvämt och du inte riktigt är med på noterna kommer du antagligen att göra tvärtom, automatiskt dra dig bakåt.

Speglar ni varandras rörelser? Lika barn leka bäst heter det, och vi anpassar kroppsspråket efter varandra när vi vill visa välvilja och skapa gemenskap. Att ni står eller sitter ungefär likadant och använder samma typ av gester är ett tydligt tecken på intresse.