“hur man läser kvinnlig kroppsspråk”

Vilken kanal är du inställd på?
35 % föredrar att få information visuellt. 25 % föredrar den auditiva vägen. 40 % vill helst ta emot informationen via känslosinnena.

En persons ögonrörelser kan avslöja vad han tänker på: Hans ögon rör sig uppåt när han minns något han sett. Om han minns något han hört rör sig ögonen åt sidan och han lägger kanske huvudet på sned. Om han minns något han rört vid tittar han nedåt höger, och när han talar tyst inom sig tittar han nedåt vänster.

Jag har all respekt för feminismens vurm för sexuella minoriteter (om nu T-personer ska klassas dit) och normbrytande. Men de borde fråga sig om inte lite kritik mot vissa av sina “skyddslingar” vore på sin plats om de vill framstå som konsekventa.

Det går egentligen inte att säga vilka tecken som garanterar att hon är intresserad då alla tjejer ger olika tecken och beter sig på olika sätt. Men det finns några tumregler. Du kan vara relativt säker på att hon är intresserad av dig när du märker att hon konsekvent uppvisar olika tecken på intresse, då vet du att det är dags att ta nästa steg och exempelvis bjuda ut henne på en dejt, byta nummer eller kyssa henne. Om hon dessutom inte visar tecknen mot andra, då kan du vara så säker som det går att vara på att hon gillar dig.

Kvinnor och personer med kroniska sjukdomar står inför den största risken för anemi. Enligt kvinnors hälsa drabbas cirka 400 miljoner kvinnor runt om i världen av blodbrist. Detta beror delvis på de flesta kvinnor inte inser att de kräver mer järn i kosten än män. Kvinnor i fertil ålder, exempelvis behöver extra järn på grund av blod förlorade under menstruation. Ett annat problem är att kvinnor tenderar att skriva av symtomen på anemi, som trötthet och huvudvärk, som trivialt; resultatet av dagliga betonar i stället för ett hälsoproblem. Odiagnostiserade anemi, dock kan bli ganska svår med potentiella effekter inklusive prematur födsel i gravida kvinnor eller infertilitet hos kvinnor i fertil ålder.

Om du sitter på kontoret og fantaserer heftig om kollegaen ved siden av, tror du kanskje det er en vel bevart hemmelighet. Din utstuderte rolige og formelle «se hvor konsentrert jeg er om arbeidet mitt nå»-fasade, har imidlertid mange lekkasjer som er synlig for et trenet øye.

Tina Thunander reste dit för att ta reda på hur det är att leva i ett land med sharialagar. Hon mötte kvinnor som kämpade för att förändra kvinnorollen och träffade maktens och religionens män som till varje pris vill förhindra det. Hon talade med prinsar, domare och andra män ur samhällets toppskikt som stod på kvinnornas sida. Hennes västerländska vanor kom snart i konflikt med saudiernas strikta regler och hon fick veta att hennes resa i landet på egen hand, utan förmyndare, blivit en regeringsfråga.

En indikator på attraktion är kopiering av kroppsrörelser och gester. Om du talar med en kvinna och märker att hennes handlingar speglar din, försöker hon omedvetet justera själv med dig. Håll utkik efter andra viktiga tecken på attraktion och flirt, till exempel Visa hennes handleder, öppna armar, bita hennes läppar, synliggöra sin tunga och tvinna håret.

Da jeg selv for mange år siden lærte hvordan man analyserer alle de avslørende signalene vi sender ut, må jeg innrømme at jeg faktisk ble litt svett til å begynne med! I dag foreleser jeg fra tiden til annen om dette spennende temaet, og prøver alltid å få mitt lett nervøse publikum til å forstå hvordan denne kunskapen først og fremst er nyttig, og kan skape bedre kommunikasjon mellom oss mennesker. 

Lovisa: I testet där de höll en hand i riktigt kallt vatten visade resultaten att Han graderade smärtan och dess intensitet lägre än vad Hon gjorde. Vilka skillnader tror ni det skulle varit om A: Testledaren var en kvinna, B: om sagda test gjordes en och en utan möjligheterna att samtala och diskutera som de gjorde nu. Tack för intressanta svar.

Jag har läst era artiklar om kroppsspråk och gillar dem väldigt mycket! Bra skrivna artiklar som är lätta att förstå även för en amatör. Jag vill gärna ha fler artiklar om kroppsspråk och vardagspsykologi. Jag har också en fråga till er som kanske är något barnslig men jag ställer den i alla fall. Kanske kan ni göra en artikel om det.

-Rör och klappar sig själv (drar mannens uppmärksamhet mot eventuella erogena zoner.Finns flera.. och allt detta ska inte fästas alltför mycket vikt vid. Det ger en indikation men även om tecken inte är där kan hon vara intresserad ändå, eller tvärtom. Men dessa tecken kan vara bra att ha i bakhuvudet.

• Leta efter tecken på uppmjukning av ögonen, som uppmjukning av ögonmusklerna, Defokusering eller blickar. Kvinnor, i synnerhet, kan signalera känslor av dragning mot någon genom att hålla sin blick i ungefär tre sekunder, söker ett par sekunder och sedan göra ögonkontakt igen, säger psykologi konsult David Straker, M.Sc., på webbplatsen ändra sinnen.

hej.. för ca 1årsen så träffades ja och en tjej på min skola där hon höll en workshop. vi klickade på något sätt och snackade varje dag och ja åkte sen upp till ume för att hänga där med henne över sommaren.. vi har varit rätt intima med varan iaf i början sen efter de att ja flyttade upp till umeå så har vi kyssts en gång.. de hände lite grejer som gjorde att hon tog avstånd , men vi har träffats då och då.. efter flera månader tog hon kontakt med mig å talade om att hon saknade mig å ja hade då problem med boende så ja flyttade in till henne ett tag… Nu är ju grejen att ja har upplevt vissa signaler ibland lr rättare sagt så kan ja känna igen vissa av dom efter att ha läst om ” tecken på intresse” . våran kontakt idag är fett konstig! känns som att de bara är jag som hör av mig å när ja gör de så ” ibland” kan hon säga saker som ” godnatt fina du” och hon känns jävligt brydd om mig ibland men så nu när ja bor i skåne och hon börjat jobba i skåna så har vi inte träffsats en utan det är som om det bara är snack från hennes sida när hon säger att hon verkligen saknar mig å vårat häng.. säger hon bara de som nåt slags försvar?? å vad är grejen med att hon ibland avslutar vårat snack med ”god natt fina johan ”lr vi ses i skåne bror” å varför säger hon att hon saknar mig men inte kan ta sig tiden att träffas när är i samma stad?? ja tog upp detta med henne dock lite berusad men ja fick iaf sagt mitt men kommer inte ihåg alla hennes svar… 😛 efter att ja tog upp de med henne samma kväll så smsar hon att hon uppskattar att ja konfronterar mig å att hon ” saknar mig å vårat häng.. grejen är ju att ja inte kan säga upp kontakten direkt eftersom vi inte har någon direkt , iaf vad ja känner.. vad håller hon på med?? vi skulle träffas igår men hon svarade inte när ja hörde av mig å de va hennes idee å hon hörde av sig till mig å ville ja skulle komma å umgås men då hade ja inte tid men ja ringde henne å skulle kolla om hon hade tid senare men då föreslog hon dagen efter istället …?? vad ska ja göra å vad håller ho n på med? är de för att hon känner av nåt från mig som hon inte gillar och vill få mig att fatta de ?? help meeee!! // johan