“hur man läser kvinnliga kroppsspråk kärlekssignaler”

Du må se etter 3-4 signaler på en gang som alle forteller det samme. Et smil er ikke nok, men dersom en kvinne smiler, holder hodet på skakke samt leker med håret mens hun snakker med deg, er det et klart tegn på flørt.

• Leta efter tecken på uppmjukning av ögonen, som uppmjukning av ögonmusklerna, Defokusering eller blickar. Kvinnor, i synnerhet, kan signalera känslor av dragning mot någon genom att hålla sin blick i ungefär tre sekunder, söker ett par sekunder och sedan göra ögonkontakt igen, säger psykologi konsult David Straker, M.Sc., på webbplatsen ändra sinnen.

Smekande erogena zoner. När en kvinna ofta smeker hennes läppar, nacke eller nyckelben, hon skickar en signal om att hon vill ha dig. Detta är ofta en undermedveten sätt att fästa er uppmärksamhet på dessa områden, påminner dig om att hon är sexig.

När man studerar/tittar på ett ämne såsom språk, historia, religion genom olika glasögon (metafor för infallsvinklar, perspektiv). Dessa perspektiv/glasögon kan vara till exempel genus, ekonomiskt, historiskt, klass. Exempel: Vi vill fördjupa oss i miljöfrågan, detta kan vi titta på ur ett historiskt och ekonomiskt perspektiv. Hur har miljön förändrats det senaste seklet. Hur påverkar miljön länders ekonomi.

Flirta är en vanlig metod att locka en potentiell kompis och avgöra om två personer är kompatibla, romantiskt. Ibland, är flirta avsiktliga och används för att förmedla känslor av attraktion. Dock kan vissa signaler flirtig beteende skickas omedvetet via kroppsspråk. Enligt den sociala frågor forskningscentret Guide att flirta, flirta är en grundläggande instinkt och är uppenbart genom många icke-verbala signaler.

Som du ser kan en pupillreaktion betyda flera saker, men generellt växer pupiller vid positiv input och krymper vid negativ input. Vad exakt ögon säger med sina reaktioner är omöjligt att svara på såklart. Reaktionerna kan bli väldigt olika beroende på vad det är för situation och om taklampan är tänd eller släckt.

Vi anser dock att man inte bör ha fördomar och dålig attityd på grund av någon av dessa ovanstående faktorer, för oavsett hur rösten låter (och varför den låter som den gör) behöver det inte ha några sammankopplingar till personligheten. Därför anser vi att man bör man ta en persons sätt att prata med en nypa salt och ge alla en chans, oavsett hur de språkliga variationerna påverkas på grund av sexuell läggning eller kön.

Föressten tycker jag hela grejen är himlans rolig, eller lite tragisk (jag skäms väl?). Ni vet, vi killar jagar efter metoder för att ”fånga” tjejers intresse. Ibland är det nästan så studerat, invecklat och analyserat att man undrar om de här märkliga varelserna (tjejerna) verkligen till sin natur är intresserade av oss killar?

En kvinna som är intresserad av en man kan göra saker som lekfullt ta hans arm, peta på honom, stöta på honom eller röra vid hans bröst, axlar eller ben. Det finns många möjligheter här. Flickan i fråga kommer att leta efter någon ursäkt för att röra dig.

Så vad säger kroppsspråket? Är hon intresserad? Säger han ja om du tar första steget, och bjuder ut på dejt? Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta, bryt ihop och kom igen, typ). ”Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag?” är specifikt och bra om du vill bjuda ut någon. Passar inte dagen bra kan ni alltid diskutera er fram till en annan tidpunkt som passar bättre.

Du kan också prova klockan trick. Titta tvärt på klockan, sedan på henne, om du tittade henne ur ögonvrån. Alla föremål fungerar för detta. Om hon letade där du letade, hon tittade nog dig. Men se upp, hon kanske trodde att du såg något farligt eller intressant och ville ta reda på vad det var.